Et helt rentefrit lån kan faktisk være svært at optage. Selvom at de er populære på nettet, er der ofte skjulte renter. Derudover skal du også tænke på gebyrer og andre omkostninger som din låneudbyder tjener penge på. Men det er faktisk nogle steder muligt at optage lån hvor dele af tilbagebetalingsperioden er helt rentefri. Det gælder bare om at se dig for.

Undersøg markedet

At finde helt rentefrit lån lyder jo super dejligt, men det er som regel slet ikke hele lånet som er rentefrit. Her er der normalt tale om en kort rentefri periode. Dette er ofte den første måned du får lånet, eller nogle gange en valgfri måned om året. Og til trods for at det godt nok ikke er hele betalingsperioden som der er rentefri, kan du stadigvæk spare gode penge på ikke at betale renter en eller to måneder om året.

Vær dog opmærksom på at disse tilbud kan være svære at finde, og du bør også huske på at hvis selve lånet er dyrt, er det sådan set underordnet om du får en måned uden renter. Det vigtigste er at du finder et lån som passer til dig, og hvor du kan overholde betalingsperioden.

Få forskellige tilbud

rentefrit lånDet er de færreste der egentlig er klar over, at renten som bliver vist når du besøger en låneudbyders hjemmeside, ofte ikke er den som du bliver tilbudt når du ansøger om det rentefrit lån. Dette afhænger nemlig af lånerens kreditvurdering af dig som består af et generelt kredittjek og andre informationer. Herefter kan de give dig et tilpasset og personligt tilbud baseret på deres vurdering. Hvis de vurderer at du har en god kredit og at der ikke er stor chance for at du vil misligholde dit rentefrit lån, er der uden tvivl om at du vil få tilbudt en lavere rente end dem med dårligere betalingspotentiale.

Det er altid en god idé at indsende flere ansøgninger og sammenligne dine tilbud når du ønsker et rentefrit lån, da du aldrig helt ved hvad du har i vente. Herefter kan du sortere de billigste tilbud fra, så du har en komplet liste over de bedste tilbud. Herefter vil det være meget nemmere at vælge det passende tilbud. Hvis du er heldig kan du muligvis finde en udbyder som både giver dig en lav rente, og muligvis også en rentefri måned. Men sørg for dit lån uden renter ikke er for dyrt i de andre måneder.

Lån penge rentefrit med dit kredit kort

Ønsker du et lån uden renter, kan et kredit kort være en god alternativ løsning hvis du har en god kreditvurdering. Alle kreditkort tilbyder dig nemlig en periode med rentefri kredit, hvilket i bund og grund betyder at du får lov til at låne penge “15000 rki” i et bestemt antal dage, nogle gange endda helt op til 60 eller 90 dage. Den rentefri periode for hvert køb du foretager dig afhænger således af tidspunktet du køber en vare, og hvor lang tid der er før at den næste faktura bliver tilsendt dig.

Der er derfor mange fordele med et kreditkort, og du kan anvende det til mange forskellige formål og køb. Penge som for eksempel bruges på kreditkortet kan betales tilbage på en gang og de kan betales af på flere gange hvis du foretrækker at betale et månedligt beløb af hver måned. Det er dog yderst vigtigt at betale hele fakturaen inden forfaldsdatoen, for ellers er den rentefri kredit ikke længere rentefri.

Rentefri kviklån

De hurtige kviklån er blevet populære i Danmark og det er ikke uden grund. Hvis du optager sådan et lån har du nemlig højst sandsynligt pengene på din konto dagen efter, hvis din ansøgning bliver godkendt. Tilbagebetalingsperioderne er yderst fleksible, og du kan mere eller mindre selv bestemme hvor meget du ønsker at betale tilbage hver måned. Det er også en af grundende til at lånet er blevet så populært.

I dag er der stor konkurrence, og låneudbyderne bliver flere og flere. Men det er kun en god ting for dig hvis du ønsker at optage et kviklån, da du har endnu flere valgmuligheder og masser af tilbud at vælge i mellem. Det eneste der sådan set kræves af dig, er at du har en nogenlunde fornuftig økonomi. Du skal have en eller anden form for fast indtægt, og du må ikke være registreret i RKI. Udover dette, blander din låneudbyder sig ikke i hvad du ønsker at bruge pengene på. Når først pengene er gået ind på din konto, kan du altså bruge dem på lige det du står og mangler.

Med de mange muligheder har du nu også mulighed for at optage et kviklån rentefrit. Dette er altså en oplagt løsning hvis du har brug for at låne et beløb hurtigt. Du kan indsende en ansøgning via din mobil eller pc, og det tager ikke mere end 30 minutter!

Frihed til at vælge

Med et rentefrit lån kan du bruge pengene som du vil. Uanset om du står og drømmer om at komme ud at rejse, indrette dit hjem, betale en tandlægeregning eller noget helt andet, er der frit valg på alle hylder. Her er der absolut ingen der går ind og blander sig i hvad du skal bruge pengene på. Så længe at du formår at overholde den betalingsaftale som du indgår med din udbyder, er det sådan set det eneste de forlanger fra dig. Dette er en kæmpe frihed for dem som ikke ønsker at skulle dokumentere for hvad lånet skal bruges på – noget som rigtig mange almindelige banker i dag kræver.

Hvor meget du kan låne afhænger sådan set af din finansielle situation. Det er også vigtigt at du ikke låner mere end hvad du kan betale tilbage. Men jo bedre din kreditvurdering er, jo større beløb vil din låneudbyder være villig til at låne dig. Husk også på at alle låneudbydere er forskellige, og nogle vil måske tilbyde dig et større lån end andre. Dette er også en af grundende til at du skal undersøge markedet, så du sikrer at du får det bedste tilbud.