Almindelige fejl du kan undgå når du ansøger.

Almindelige fejl du kan undgå når du ansøger.

17/01/2018

Vi hører det faktisk oftere end du regner med. Din ansøgning om et lån på nettet bliver afvist, og du kan simpelthen ikke regne ud hvorfor. Derfor tager vi i denne artikel et grundigt kig på ganske almindelige fejl som du kan og bør undgå hvis du ønsker at din ansøgning skal godkendes. Uanset om der er tale om et boliglån, forbrugslån, kviklån eller minilån, er det fælles for langt de fleste danskere at lave disse fejl – især første gang – de ansøger om et lån online. Læs med her, og sørg for at din ansøgning bliver godkendt første gang!

Læs og sæt dig ind i de forskellige lånevilkår og betingelser

Dette er desværre en stor fejl som langt de fleste danskere glædeligt springer over, da de går ud fra at alle vilkår er ens. Dette kunne ikke være mere forkert. Når det drejer sig om lån på nettet, skal du altid sørge for at du grundigt sætter dig ind i alle vilkår og betingelser, og især før at du underskriver en potentiel kontrakt. Har du spørgsmål, er det vigtigt at der findes en kundeservice som kan guide dig igennem processen.

Sørg for at din økonomi er på plads

Det er naturligvis en forudsætning at du har styr på din personlige finanser før at du kan optage et lån på nettet. Til trods for at man tit hører og læser om sms lån rki er det kun de færreste udbydere som rent faktisk tilbyder at låne penge ud til personer som er registreret i RKI. Og når man tænker over det et øjeblik, giver det jo også god mening: ville du for eksempel selv låne penge til en person som havde en tendens til ikke at betale pengene tilbage? Nej vel? Derudover er det som regel en virkelig dårlig idé at optage lån til at betale tidligere gældsposter ud, så vi anbefaler kraftigt at du fokuserer på at spare op på egen hånd i stedet.

Vælg altid det billigste lån

Når du kigger på lån på nettet, bør lånet pris altid spille en rolle – og her anbefaler vi især at du kigger på de forskellige renter. Har du aldrig prøvet at låne penge på nettet før, anbefaler vi for eksempel at du anvender en af de mange låneberegnere som findes online. Ved at indtaste dine personlige oplysninger og lånebehov, får du en komplet liste over egnede lån til dig. En smart funktion ved disse låneberegnere er, at de lader dig se hvor stor sandsynlighed der er for at din ansøgning bliver godkendt hos den enkelte udbyder. På denne måde spilder du altså ikke tiden på at ansøge om lån hos lånevirksomheder, hvor chancen for at din ansøgning bliver godkendt er lav.

Stil sikkerhed for lånet

Hvis du har brug for at låne et større beløb, som regel på over 50.000 kr., kræves det nogle gange at du stiller sikkerhed for lånet. Det betyder muligvis at du skal stille dine ejendele i pant. Ved at dokumentere for din ansøgning, kan du være sikker på at der er større sandsynlighed for at ansøgningen godkendes.

Related Videos