Alt om låneberegnere

Alt om låneberegnere

14/12/2017

Måske går du og overvejer at gøre nytte af de adskillige lånetilbud der findes på nettet, men er ikke helt sikker på hvordan du bærer dig ad eller hvordan du kommer i gang. Det forstår vi også godt: at optage et lån på nettet, kan føles en hel del anderledes end et almindeligt lån i banken, da du oftest selv skal klare dig gennem låneprocessen, og det kan derfor føles som om at du er på egen hånd. Dog er der ingen grund til bekymring: flere og flere danskere vælger i dag netop at optage billige lån på nettet, og der er masser at hjælp at hente på nettet, hvis du blot kigger dig omkring.

Har du allerede prøvet at optage et lån på nettet før, er du nok rimelig tryg ved tanken om at indsende en ansøgning, men har du aldrig prøvet det før, kan det være en forvirrende opgave at komme i gang med – især da der findes så mange forskellige virksomheder i dag, som alle tilbyder noget helt forskelligt. Det kan derfor sagtens blive en svær opgave at vurdere, hvor man finder de billigste kviklån.

Selvfølgelig kan du på egen hånd frit søge rundt på nettet, og indhente forskellige tilbud. Dette er dog en smule tidskrævende og kan hurtigt blive forvirrende, så sørg for at tage notater undervejs. Når du har lavet din liste med en håndfuld udbydere kan du sammenligne de forskellige lån, og her er det vigtigt at du husker at inkludere punkter som renter, oprettelsesgebyrer m.m. Der er meget at holde styr på ved at gøre det manuelt, men selvfølgelig er det muligt.

Den mere populære måde at sammenligne lån på i dag, er dog ved at bruge en beregner eller en kalkulator som de også kaldes. Disse findes på langt de fleste lånesider i dag, og er fuldstændig gratis at bruge. Rigtig mange danskere betragter dette værktøj til den perfekte måde at finde det helt rigtige lån på – og så er der heller ingen tvivl om at du kan spare en hel masse tid, og få mange flere tilbud end hvis du på egen hånd selv søgte efter de forskellige lån.

Det er heldigvis gjort super nemt for nye lånere på nettet at anvende en låneberegner – og du behøver hverken tilmelde dig eller abonnere på siden – de er som sagt fuldstændig gratis at anvende. Det eneste der kræves fra dig, er at du skal indtaste nogle basale oplysninger om dig selv og om din livsstil – herunder hvor meget du tjener, hvor store udgifter du har og eventuelt også hvad du laver til dagligt. Du bliver muligvis også bedt om at besvare om du er i RKI eller om du ejer din egen ejendom. Dog kan du forholde dig fuldstændig anonym når du indtaster dine oplysninger. Når du er færdig lader du blot beregneren søge, og du vil herefter få fremvist en komplet liste med forskellige lånesider og lånetilbud som er tilgængelige for dig. Med en låneberegner behøver du altså aldrig at klikke dig fra side til side igen!

Related Videos