Det ønsker danskerne sig i julegave

Det ønsker danskerne sig i julegave

20/12/2017

Med juleaften blot et par uger væk, er det efterhånden blevet tid til at tænke på julegaver – hvis du da ikke allerede har været hurtigt ude? I den forbindelse, har vi her samlet en liste over danskernes største julegaveønsker baseret på en nylig artikel fra BT. Måske findes dit største ønske på listen eller måske kan du finde lidt inspiration til hvad du bør give din partner som har alt? Læs med her.

Penge

Overraskende nok, er penge det største julegaveønske i Danmark – i hvert fald hvis man skal stole på de personer som er blevet spurgt i denne undersøgelse. Det betyder altså, at tiden hvor det var uhørt – og nærmest lidt uhøfligt – at give pengegaver er forbi. Mange vil mene at det er direkte upersonligt at give penge i gave, for hvad er meningen med at jeg giver dig 500 kr. hvis du giver mig 300 kr. tilbage? Måske ønsker du dig selv lidt ekstra på kontoen i år, og hvis det er tilfældet, foreslår vi at du undersøger dine muligheder for at lån billigt i år og bruger din ønskeseddel på noget lidt mere kreativt.

Gavekort til shopping

Man kan ikke ligefrem sige at et gavekort er den mest kreative gaveidé, men vi mener alligevel at den er bedre end en kuvert med penge. Heldigvis findes der mange forskellige gavekort til både butikker og til forlystelser. For eksempel kan du give eller ønske dig et af de såkaldte oplevelsesgavekort, som er blevet meget populære.

Mobiltelefon

Nej, julen er ikke ligefrem kendt for at være billig og det bekræfter danskernes 3. julegaveønske også. Her er der heller ikke tale om en gammel Nokia telefon. Faktisk er danskernes foretrukne mobiler de seneste modeller fra Sony, Apple og Samsung, så ønsker du at give en mobil som julegave, skal du have fat i del hel store pengepung.

Gavekort til rejser

Nu er vi tilbage til gavekortet, men denne gang er det rejser der er fokus på. Danskerne er vilde med at rejse til sydens sol og varme, men man kommer ikke meget langt for et par sølle hundrede kroner. Ønsker du dig derfor et gavekort til at komme ud at rejse, håber vi for din skyld, at du har mange familiemedlemmer og venner som kan bidrage!

Tøj

Åh nej, den bløde pakke. Men faktisk elsker danskere at modtage tøj i julegave, til trods for at det kan være en svær opgave hvis man ikke er sikker på hverken størrelse, stil eller mærke. Tøj kan være mange ting, men vi er ret sikre på at der ikke er tale om sokker – så dem må du beholde for dig selv i denne omgang.

Værktøj

Overraskende nok, er det værktøj som ligger relativt højt placeret på danskernes liste over julegave ønsker. Vi har en stærk teori der siger os, at det helt sikkert er mændene der har tilføjet dette finurlige ønske på listen. Mangler manden i dit liv en hammer, eller har din bedste kammerat brug for en ny motorsav, kan du altså med god samvittighed finde din næste julegave i Harald Nyborg.

Related Videos