Det skal du vide om et SMS lån

Det skal du vide om et SMS lån

04/04/2018

Der er ingen tvivl om at SMS lån er gået hen at blevet yderst populære blandt danskere i dag og vi vil gerne hjælpe dig med at spare penge og finde det perfekte lån til dig. Dog skal du være opmærksom på at der er rigtig meget som du skal holde styr på når du skal finde det billigste lån, og her er det ikke kun renten som kommer til at spille en rolle.

Når du vælger at ansøge om et SMS lån, skal du som regel nemlig også huske på at der bliver pålagt andre udgifter som oprettelsesgebyrer og administrationsomkostninger. Det er derfor vigtigt at give dig selv god tid til at sammenligne de forskellige låneudbydere og vilkår så du altid er sikker på at du finder det billigste lån til dine behov. Lad os kigge nærmere på hvordan du kan bære dig an nedenfor.

Mere at tænke på end blot renten

Når du kigger på lån på nettet, kan du blive fristet til at tro at det billigste lån altid er lånet med den laveste rente, men dette er ikke altid nødvendigvis tilfældet. Faktisk kan du endda finde gratis sms lån uden renter eller de såkaldte sms lån rki, men her er det særligt vigtigt at du sørger for at kontrollere og tjekke lånets renter efter inden at du vælger at underskrive en kontrakt. Faktisk har det flere gange vist sig, at de faste omkostninger forbundet et sms lån kan ende med at blive endnu højere på renterne.

Som hovedregel kan man også gå stærkt ud fra, at et lån med en kort betalingstid også er billigere end et langvarigt lån. Det betyder, at jo længere løbetiden på dit lån er, jo mere kommer du i sidste ende til at betale for hele dit lån. Derfor skal du også være fuldstændig afklaret med at du kan betale lånet tilbage til tiden. Selvom at det er muligt hos de fleste udbydere, vil du nemlig opleve at det koster dyrt at forlænge et sms lån og det kan i langt de fleste tilfælde ikke betale sig.

Selvom at et lån er rentefrit, kan du forvente at der bliver tillagt en hel del andre omkostninger på dit lån som kan gøre at du faktisk ender med et meget dyrere lån. Det er derfor vigtigt at sørge for at sammenligne lånene du finder undervejs så du altid kan sortere de dyrere lån fra.

Derfor skal du vælge et sms lån

I dag er der ingen tvivl om at det er gået hen at blevet mere og mere almindeligt at optage et SMS lån hvis man har brug for penge nu og her. Det er der god grund til og det er blevet nemmere end nogensinde at ansøge om det mobile lån fra mobiltelefonen eller computeren på nettet. Det eneste du sådan set skal sørge for at gøre er at udfylde en kort formular, hvorefter du som regel hurtigt vil få besked på om din ansøgning er godkendt eller ej. Herefter går pengene ind kort efter og du kan nu bruge dem som du vil.

Naturligvis findes der rigtig mange fordele at vælge et sms lån fremfor et almindeligt banklån, men den største fordel er selvfølgelig at du får hurtige penge ind på kontoen. Hos langt de fleste udbydere foregår selve processen fuldstændig automatisk, så du skal sjældent vente længere end et par få timer før at pengene automatisk går ind på din konto.

Hvis du har brug for penge her og nu

Hvis du ikke har særlig meget at gøre godt med og har brug for lidt ekstra på kontoen, kan du med fordel låne et mindre beløb som kan hjælpe dig med at komme igennem hverdagen. Et sms lån er den oplagte løsning til dette, da du får pengene ind efter en kort venteperiode og du kan vælge at bruge dem til at betale regninger eller lignende. Du kan selvfølgelig også vælge at bruge dit lån til at finansiere et større køb som du måske har brug for nu og her. Med et sms lån kan du heldigvis bruge pengene som det passer dig.

En anden klar fordel ved at optage et SMS lån, er at du som regel ikke behøver at stille nogen form for sikkerhed for lånet. Det betyder i bund og grund at pengene er dine når de går ind på din konto, og der findes ingen krav til hvordan pengene skal anvendes. Uanset om du har brug for at betale en regning eller ønsker at købe en ny pc, er et sms lån altså et ideelt valg for dig. Som regel kræver et sms lån heller ikke at du har en fantastisk økonomi, da der er tale om et mindre lånebeløb. Det betyder altså mere eller mindre at alle kan være med og optage et mindre lån. Det er selvfølgelig stadig dit eget ansvar at sørge for at du har råd til at optage lånet og kan betale det tilbage til tide igen.

SMS lån har også ulemper!

Selvom at sms lånene uden tvivl er blevet populære af god grund, vil du stadig opleve at der findes visse ulemper ved dette type lån. Det er i dag heller ikke ualmindeligt at flere og flere danskere bliver nødt til at tage nye lån for at betale de gamle ud. Dette er en ond cirkel som hurtigt kan få dig i problemer, og kort fortalt kan du altså aldrig få styr på din økonomi ved at optage flere lån og stifte mere gæld. Det handler altså i den grad om at låne ansvarligt, også selvom at der kun er tale om et mindre beløb.

Du vil når du optager et sms lån sandsynligvis også opleve at lånet indebærer forholdsvis korte betalingsperioder hvis man sammenligner lånet med andre mere fleksible lån. Faktisk er det slet ikke ualmindeligt at du skal betale lånet tilbage allerede inden 30 dage. Dette kan være rigtig mange penge at skaffe på under en måned, så vær sikker på at du har råd til at tegne lånet.

Related Videos