Få penge udbetalt samme dag

Få penge udbetalt samme dag

10/04/2018

Med den moderne teknologi som en fast del af vores hverdag, er vi gået hen og blevet mere og mere vante til at alt skal foregå så hurtigt som muligt. Langt de fleste af os ønsker ikke at vente i en evighed på at pengene går ind hvis man står og har brug for et lån nu og her.

I dag findes der lånemuligheder som aldrig før, også for personer som ikke har den stærkeste økonomi. Vidste du for eksempel at du i dag kan optage lån rki ingen hindring og endda modtage pengene samme dag? Nedenfor tager vi et grundigt kig på hvad du kan forvente fra disse hurtige lån fra danske udbydere og hvor meget du skal forvente at betale for dem.

Lån hurtigere end nogensinde

Det er gået hurtigt med den morderne teknologi gennem de sidste par år. For bare ganske kort tid siden blev man tvunget til at indsende enhver låneansøgning gennem almindelig post, og som regel gik der mindst et par uger før at man fik et opkald fra en udbyder, og der var ingen garanti for at ens ansøgning blev godkendt med det samme. Dengang var det helt umuligt at få bevilliget et lån på samme dag. I dag ser det dog en hel del anderledes ud. Vi forventer som regel at størstedelen af alle transaktioner vi foretager går igennem med det samme, og det samme gælder når vi ønsker at optage lån. Det er udbyderne også godt klar over, hvilket er grunden til at langt størstedelen af dem har automatiseret deres låneproces med en moderne teknologi, som gør at du kan få svar med det samme. Det er noget som vi danskere sætter pris på og vi ser ingen grund til at vente længere på pengene end højst nødvendigt.

Bedre låneteknologi i Danmark

Der er sket store ændringer på lånemarkedet. Den største forskel er den moderne teknologi som langt de fleste udbydere anvender i dag, hvilket betyder at man ikke længere behøver at tænke på papirarbejde og lange ventetider. I dag er det et krav at alle lånesider anvender NemID, som låntageren skal skrive under med. Det fungerer altså således at låntageren udfylder alle sine personlige oplysninger samt ønsker til lånet, og indsender den endelige ansøgning med sin digitale signatur. Denne giver udbyderen tilladelse til at foretage en kreditvurdering af låneansøgeren og alt kan altså foregå fuldstændig automatisk og på få minutter. Derudover er det en klar fordel at du som låntager ved at du er i gode hænder når du låner med dit NemID. Du behøver aldrig at bekymre dig over om andre prøver at optage lån i dit navn.

Det er endnu ikke alle låneudbydere som anvender dette automatiske system hvor ansøgninger bliver behandlet med det samme. Du kan derfor stadigvæk komme ud for at nogle udbydere først gennemgår din ansøgning manuelt og at der kan gå et par dage før at du får svar. Af samme grund er det som regel også bedst at ansøge på en almindelig hverdag og inden for normale åbningstider, da du på denne måde forøger chancen for at du kan få pengene udbetalt samme dag hvis din ansøgning godkendes.

Hvis du hurtigt har brug for penge

Hvis du ønsker at få et lån udbetalt så hurtigt som muligt, er det også nødvendigt at din bank har hurtige behandlingstider. Som regel kan der gå op t il et døgn før at du ser pengene gå ind på din konto, men det afhænger i den grad af hvilken udbyder du anvender dig af, og om din låneudbyder benytter sig af samme bank.

Du skal også sørge for at udfylde alle felter i din låneansøgning korrekt første gang at du ansøger, da du ellers kan risikere at din ansøgning automatisk bliver afvist i stedet. Vi anbefaler altid at du er så ærlig som muligt i din låneansøgning, da din låneudbyder under alle omstændigheder vil foretage en kreditvurdering for at bekræfte at dine oplysninger stemmet overens. Hvis dette ikke er tilfældet, vil din ansøgning blive afvist, og du skal gå igennem hele processen igen. Heldigvis giver de fleste udbydere dig mulighed for at låne penge selvom at du ikke har den bedste økonomi, så du behøver ikke at tænke på om din ansøgning afvises af denne grund. Dog er det selvfølgelig vigtigt at låneudbyderen kan se, at du er i stand til at betale pengene tilbage.

Sådan ser en låneformular ud

Hvis du allerede har prøvet at låne penge online, er du sikkert bekendt med udbydernes låneformularer. Selvom at lånevirksomheder kan være vidt forskellige, vil du oftest opleve at deres formularer minder meget om hinanden og du vil måske finde det overraskende hvor få oplysninger du egentligt skal angive. Låneudbyderne kræver nemlig ikke de helt store oplysninger om dig og din situation, da de kan gå ind og bekræfte din økonomi når du har underskrevet din ansøgning med dit NemID som nævnt ovenfor. Dette sparer altså en hel del tid, da det er denne bekræftelsesproces der sørger for at du får pengene langt hurtigere end ved en traditionel og fysisk bank.

En typisk låneformular i dag kræver at du indtaster og opgiver nogle basale oplysninger om dig og som regel også om din husstand. Først og fremmest skal du sørge for at oplyse dit navn, adresse, alder, telefonnummer samt opgive hvilken bank du har. Nogle udbydere vil også spørge ind til hvordan økonomien for hele din husstand ser ud, om du har børn og om du er gift. I så fald kan du forstærke din ansøgning ved at låne penge sammen med din partner.

Forskellige udbydere har forskellige krav, så selvom at du ikke har den største indtægt, behøver det ikke at være umuligt at få bevilliget et lån – og bliver du afvist hos den ene kreditor, er det værd at prøve igen hos en anden låneudbyder. Det er som regel en god idé at læse låneudbyderens vilkår og betingelser til dig før at du går i gang med at indsende en ansøgning. På denne måde ved du hvad udbyderen forventer fra dig.

Related Videos