Kviklån

Måske har du allerede hørt om de såkaldte kviklån. For et par år siden var der næsten ingen der kendte til fænomenet, men nu har begrebet spredt sig vidt og bredt. Du ser reklamer for dem på internet, i tv’et og endda i radioen. Måske har en af dine nærmeste venner eller et familiemedlem endda erfaringer med dem. Og nu læser du om dem her.

Hvis du ikke allerede ved hvad et kliklån er, er der mange informationer at hente om disse billig lån. Kort sagt er et kviklån et hurtigt lån som du kan søge om på nettet – på egen hånd. Der stilles intet krav til at du er en ørn til computer eller at du har prøvet at låne et billig lån på nettet før. Selve ansøgningsprocessen tager ikke mere end en halv time, og da konkurrencen er stor blandt lånevirksomhederne i dag, tager det som regel ikke mere end 24 timer før at pengene går ind på din konto. En super fordel hvis du har brug for hurtige penge!

Kviklånet kan være det bedste lån lige nu for dig

Der findes et væld af forskellige låneløsninger i dag på nettet hvilket resulterer i, at det ikke længere er en selvfølge at optage et lån i banken. Selvom at du muligvis kan få tilbudt en bedre rente på et lån dk i din bank hvis du har været eksisterende kunde i en længere årrække, er det ofte også svært at blive bevilliget et lån i dag og du skal være forberedt på at gennemgå en længere ansøgningsproces – hvilket er noget som skræmmer mange danskere væk, da de selvfølgelig ønsker den nemmeste og hurtigste løsning hvilket ofte er det billigste kviklån som de kan finde på nettet.

kviklån

Med dagens konkurrence blandt udbydere af disse populære lån, kan du drage fordel af det faktum at du har rigtig mange lånemuligheder uanset hvordan din finansielle situation ser ud. At lån penge i dag på nettet er både sikkert og trygt, og den måske største fordel er, at du kan forvente at pengene går ind hurtigere end nogensinde. Faktisk er det slet ikke ualmindeligt at du ser pengene tikke ind på kontoen samme dag. Dette er igen en luksus som du ikke kan forvente at få når du optager et lån ved din bank, og har du brug for pengene relativt hurtigt, kan det altså godt betale sig at vælge de online låneløsninger.

Hvad er forskellen på kviklån og almindelige banklån?

Først og fremmest skal det siges at der er ingen tvivl om at et banklån kan være en ganske god løsning, hvis det er muligt for dig at optage et. Det vil i næsten alle tilfælde være meget billigere at optage et lån igennem din bank, og hvis du har været eksisterende kunde hos den samme bank i flere år og generelt har en god økonomi og fornuftig kreditvurdering, er dine chancer for at få en god pris på et lån ganske høj.

Når det så er sagt, er det ikke altid lige så nemt at få et hurtig lån i banken. Det har mange danskere også fundet ud af. Bankerne er siden finanskrisen blevet meget mere påpasselige med hvem de låner penge ud til, og det er i den grad gået hen og gået ud over forbrugerne. Før i tiden var det ikke ualmindeligt at man kunne optage et nemt lån i banken selvom at man ikke havde en super god kreditvurdering, men det er i den grad blevet mere besværligt i dag.

Udover at det er et krav at du har en fast indtægt og en god kreditvurdering, stiller banken ofte også krav til hvad du skal bruge pengene til. Dette kan være en kæmpe ulempe for dem som ikke har lyst til at forklare deres bankrådgiver hvad pengene skal bruges til. For når alt kommer til alt, er det faktisk banken der bestemmer om de virkelig synes, at du har brug for pengene. Har du derfor planer om at bruge pengene på en ferie, og ønsker at optage et minilån i banken, kan det altså godt gå hen og blive en ret så besværlig affære.

Det er en af grundene til at danskerne er gået hen og blevet så glade for de populære kviklån og andre internet lån som kan optages på nettet. I sidste ende vil lånet naturligvis være dyrere end et almindeligt banklån, det er klart. Låneudbyderne skal i sidste ende tjene på at låne penge til dig. Men når det så er sagt, kan du stadig få et billigt lån. Og der stilles ingen krav til hvad du bruger pengene på!

Er det nemt at ansøge om et kviklån?

Hvis du ikke er sikker på hvad er et kviklån og hvordan de fungerer, bør du først og fremmest gøre dig selv den tjeneste og undersøge de enkelte udbydere af denne type lån. Selvom at kviklånet som regel er et fleksibelt lån hvor du kan låne op til 60.000 kr. samme dag alt afhængig af hvordan din økonomi og kreditvurdering ser ud, skal du stadig regne med at de forskellige lånevirksomheder stiller forskellige krav til dig som låntager. Nogle er kun villige til at låne penge ud til personer over 25; andre vil måske kun låne op til 10.000 kr. Kravene kan altså være vidt forskellige så undersøg dine muligheder på forhånd for at sikre at du finder det bedste kviklån til netop dit forbrug og behov.

Uanset hvilket type lån du har brug for, kan du dog som hovedregel altid gå ud fra, at det er nemt at låne penge på nettet. Til trods for at der rigtig nok kan være forskel på de enkelte udbydere og deres krav, er selve låneprocessen som regel altid den samme. Det fungerer således at du opretter dig som bruger på udbyderens side og indtaster dine personlige oplysninger samt dine låneønsker. Dette tager som regel ikke mere end et par få minutter, og at lån penge online er altså både nemt og bekvemt da du kan gøre det fra dit eget hjems komfort. Derudover er de fleste låneproceser ret ligetil og nemme at finde ud af – også selvom at du ikke har optaget et kreditlån før – det betyder også at stort set alle kan være med.

Kan jeg virkelig bruge pengene som jeg vil?

Ja, uden tvivl. En af de mange fordele ved at optage et kviklån, er den frihed som du får når du ønsker at lån penge online. En frihed som du med stor sandsynlighed ikke vil få hvis du optager et lån i banken (medmindre at du har en usædvanlig god økonomi og har været fast kunde i din bank i rigtig lang tid).

Låneudbyderne er kort fortalt ligeglade med hvad du bruger pengene på. Det betyder at når pengene først går ind på din konto, kan du bruge dem som du vil. Uanset om du har lyst til at tage på ferie, købe en ny vaskemaskine eller noget helt tredje, har du med dit kviklån frihed til at vælge på alle hylder.

Når du ansøger om et kviklån på nettet, skal du udfylde et ansøgningsskema. Her vil du kort blive spurgt om hvad pengene skal bruges til. Du bliver som regel bedt om at vælge mellem muligheder som ”ting til hjemmet”, ”ferie”, tandlægeregning” eller lignende. Dette bruger kreditudbyderen udelukkende til at sammenligne forbrugernes behov, og der vil ikke blive spurgt ind til årsagen bag din låneansøgning yderligere.

Selvom at det som sagt i sidste ende vil være billigere at optage et lån i banken, har kviklånet med sin frihed en stor fordel. Det giver personer i alle aldersgrupper, uanset livsstil og ønsker, mulighed for at låne hurtige penge i helt trygge omgivelser på nettet.

Hvad kan et kviklån bruges til?

Når du har optaget et minilån, har du som sagt friheden til at vælge og der er ingen der går ind og blander sig i hvad pengene skal bruges til. Lån derfor penge online og brug dem på hvad du ønsker, for så snart pengene går ind på din konto, kan du bruge dem på hvad du vil.

Mange vælger at optage et lån på nettet til at finansiere ting til hjemmet. Det kan være til en ny vaskemaskine, et nyt tv eller noget helt tredje. Valget er dit. Vær dog opmærksom på, at jo bedre en kreditvurdering du har, jo større chance er er der for at du kan låne de helt store beløb. Hvis du for eksempel ønsker at finansiere din nye bil, kan det som regel meget bedre betale sig at optage de såkaldte billån, da renterne på disse er meget mere fordelagtige.

Hvor lang tid går der før at jeg får mine penge?

Det er generelt en super hurtig proces at ansøge om et kviklån på nettet. Faktisk tager det i langt de fleste tilfælde ikke mere end en halv time. Når du har udfyldt din ansøgning videresendes den direkte til låneudbyderen som så gennemgår din ansøgning. Her bliver der også udført en kreditvurdering for at tjekke om der er god sandsynlighed for at du kan betale pengene tilbage.

Ofte hører du tilbage fra din låneudbyder samme dag, uanset om din ansøgning godkendes eller afvises. Normalt vil du blot modtage en bekræftelse på e-mail om at din ansøgning er blevet godkendt og at pengene snarest vil gå ind på din konto, men i nogle tilfælde kan din låneudbyder også godt ringe til dig for at gå igennem hele processen sammen med dig. Hvis du aldrig har lånt penge på nettet før, kan dette være en god idé så du ved præcis hvordan du skal forholde dig.

Alt efter hvor lang tid der går før at pengene går ind på din konto, afhænger af din låneudbyder. Da konkurrencen er stor på markedet, og der kommet flere og flere låneudbydere på markedet gennem de sidste år, har du også rig mulighed for at få pengene hurtigt ind på din konto, hvilket kan være en kæmpe fordel hvis du har brug for pengene i en fart.

Langt de fleste låneudbydere i dag lover at du hører tilbage samme dag. Hvis din låneansøgning bliver godkendt, kan du endda være så heldig at pengene når at gå ind samme dag, eller i værste tilfælde dagen efter. Husk at det er et krav at du har en gyldig NemKonto for at din ansøgning kan blive godkendt. Hvis du endnu ikke har en NemKonto kan du søge om dette på nettet – selve processen tager ikke mere end en halv time, og alle danskere har krav til en lønkonto, så længe at de er bosiddende i Danmark.

Hvordan kan et kviklån hjælpe?

Vi kan alle komme ud for at vi står og mangler penge på kontoen af den ene eller anden grund og derfor har brug for at optage et lån. Det kan være at vi pludselig står med en uventet regning eller udgift som vi ikke har sparet op til; måske er det midt i december og pengene er små og det kunne være rart at have et par ekstra tusinde kroner stående til rådighed.. eller måske har du måske bare lyst til at forkæle dig selv med en ferie som du ved at du har råd til. Under alle omstændigheder er der rig mulighed for at lån penge dk på nettet og det er der selvfølgelig rigtig mange danskere som udnytter i stor stil.

For at sikre at du ikke ender i en situation hvor du måske ikke har råd til at betale dit lån tilbage, er det vigtigt at du først overvejer om du reelt har brug for at optage et lån og endnu vigtigere: om din økonomi kan bære at du optager et lån. Det er under alle omstændigheder derfor en god idé at udarbejde et budget på forhånd for at sørge for at du har ordentligt styr på din økonomi.

Hvor meget kan jeg låne?

Når din låneudbyder går ind og kigger på din ansøgning, vil der samtidig blive udført en kreditvurdering. Denne kreditvurdering vurderer kort fortalt hvor stor en sandsynlighed der er for at du betaler pengene tilbage til tiden.

Når du ønsker at låne hurtige lån på nettet, kan du stort set låne så mange penge du har lyst til. Kun din kreditvurdering sætter grænser. Hvis du er studerende og har en lav indtægt er der ingen tvivl om at du nok ikke har mulighed for at låne lige så mange penge som en ældre person der sidder i en fast stilling. Igen, hvor mange penge du kan låne afhænger altså af din finansielle situation.

Vær opmærksom på at det generelt ikke er muligt at optage et lån hvis du står registreret i RKI. Der er rigtig mange låneudbydere der reklamerer for hurtige quick lån på nettet trods RKI, men dette er ofte bare falsk reklame. Det kan selvfølgelig være muligt at du støder på en egentlig låneudbyder som er villig til at låne penge ud til dig til trods for din RKI registrering, men du skal være opmærksom på at renterne på disse typer lån ofte er tårnhøje og det næsten aldrig kan betale sig. Gæld kan være en ond cirkel, og hvis du ønsker at optage et lån til at betale dine tidligere gældsposter ud, kan det næsten aldrig betale sig. Du kan i værste tilfælde ende med at stifte yderligere gæld og komme i værre finansielle problemer.

I dag findes der heldigvis kviklån i alle størrelser, hvilket er en klar fordel, da det betyder at du ikke er tvunget til at optage et større lån end hvad du faktisk har brug for. Der er derfor rig mulighed for at optage det bedste kviklån 1000 kr. til din situation men på samme tid er det selvfølgelig også vigtigt at du overvejer, om det reelt kan svare sig at optage så lille et lån da du vil blive opkrævet både renter og oprettelsesgebyrer.

Ligesom at der findes flere og flere små kviklån til dig der har brug for hurtige penge, kan du naturligvis også finde større lån på nettet. Her er det selvfølgelig din økonomi der afgør hvor meget du kan låne når alt kommer til alt. Det siger sig selv, at jo bedre økonomisk stillet du er, jo større et beløb kan du forvente at blive bevilliget. Vær dog samtidig opmærksom på at visse udbydere af kviklån ikke giver dig mulighed for at låne mere end maks. 15.000 kr. ad gangen, så hvis du har brug for et stort kviklån danmark, kan det i mange tilfælde måske bedre betale sig at vælge et andet type lån.

Hvornår skal mit kviklån betales tilbage?

Der findes forskellige kviklån og hvornår de skal betales tilbage, afhænger i den grad af hvilken udbyder du vælger. Du vil opleve at der findes en del låneudbydere som kun tilbyder relativt korte kviklån på under 10.000 kr – disse kaldes også ofte for kviklån 30 dage, og før at du vælger denne låneløsning er det altså vigtigt at du først og fremmest sørger for at du kan betale lånet tilbage til tide. Hvis du føler at du har brug for mere tid til at betale lånet tilbage, er det måske en bedre idé at vælge en mere fleksibel løsning. Her kan du glæde dig over at du blandt andet kan finde kviklån hvor du kan betale af over en længere periode.

Før at du vælger at tag et lån er det derfor vigtigt at du gør op med dig selv hvor lang en periode du har brug for til at betale lånet tilbage. Husk på at det kan få store konsekvenser for din kreditvurdering hvis du optager et lån som du ikke kan betale tilbage til tiden, og det kan derfor være en bedre idé at vælge et kviklån der lader dig betale lånet tilbage i et passende tempo.

Hvorfor er det muligt at finde kviklån første lån gratis?

Måske undrer du dig over hvorfor nogle udbydere tilbyder at du kan få det første lån hos dem gratis – hvis der altså er tale om et forholdsvis lille beløb på under 5.000 kr. Selvom at det er rigtigt nok at lånevirksomhederne selvfølgelig skal kunne tjene penge på at låne dig penge, er det vigtigt at huske på at der hele tiden kommer nye lån online hvilket har resultereret i at den overordnede konkurrence blandt udbydere i dag er enorm. Derfor er det vigtigt for en låneudbyder at give det mest attraktive tilbud som muligt.

Ved at tilbyde at du får det første lån hos dem gratis, er der større sandsynlighed for at du vender tilbage og optager måske endnu et kviklån 5000 kr. – som denne gang så ikke er gratis, og du skal derfor betale renter som normalt. Det er på denne måde at de enkelte udbydere formår at tjene penge. Når du desuden får en god oplevelse og en god service, er der større sandsynlighed for at du vil anbefale tjenesten til familie og bekendte og på denne måde får virksomheden endnu flere kunder i biksen.

Hvad er det billigste kviklån?

Vi kan ikke give et klart svar på hvad det billigste kviklån er for dig, da det først og fremmest afhænger af din situation samt hvor meget du har brug for at låne – og hvor lang en periode du ønsker at betale lånet tilbage i. Bær desuden også i sinde at der hele tiden kommer nye låneudbydere på markedet, som skruer priserne på kviklån i bund. I stedet for at vælge en af de mere anerkendte udbydere kan du med fordel også undersøge priserne på de nye kviklån da der er god chance for at du kan blive tilbudt en favorabel rente.

Udover at du kan finde rigtig mange favorable renter som gør det billigt for dig at låne penge, kan du faktisk også være så heldig at komme ud for at du kan finde et kviklån gratis. Som lånets navn rigtig nok antyder betyder det, at du ikke bliver opkrævet hverken oprettelsesgebyrer eller renter. Som regel er der tale om et mindre lånebeløb hvorefter du kan anmode om at få dette forhøjet når beløbet er betalt tilbage – som regel inden for en kort periode på en måneds tid. Dette er altså en god løsning for dig som har brug for hurtige penge nu og her og som samtidig ønsker at få et gratis lån. Til gengæld skal du være sikker på at du kan betale lånet tilbage, da det at lån penge betal om 30 dage stadig kan have store konsekvenser hvis du ikke overholder din aftale.

Hvordan søger jeg om hurtige lån?

Hvis du aldrig har søgt om hurtige lån eller minilån på nettet, er der intet at frygte da det er en hurtig og nem proces. Der er intet krav til at du har ansøgt om et lån på nettet før, og det eneste du sådan set har brug for at kunne komme i gang med det samme, er en internetforbindelse samt en computer eller tablet. Nogle ansøgninger kan endda også indsendes via din smartphone!

Når du har fundet din foretrukne låneudbyder, følger du bare trinnene på hjemmesiden. Som regel er det en ligetil proces, og du vil blive bedt om at udfylde ansøgningsskemaet med dine personlige oplysninger. Husk altid på at dette er 100% sikkert og trygt, og du bør derfor ikke bekymre dig når du underskriver din ansøgning med dit NemID. Dette bruges udelukkende til at indhente informationer om din personlige finansielle situation, og det er også til at beskytte dig når du ansøger om hurtige lån på nettet.

Hvis du aldrig har ansøgt om lån på nettet før, og har brug for hjælp og vejledning er der som regel god hjælp at hente. Husk på at du altid bør låne fra en virksomhed som har et kundecenter tilgængeligt. Hvis du støder på problemer under din ansøgning, kan du blot ringe til dem, og så står de klar til at guide dig igennem selve din ansøgning. Men i langt de fleste tilfælde vil det slet ikke være nødvendigt.

Er det nemt at blive bevilliget et lån?

Når du ønsker at optage et lån online, er det først og fremmest essentielt at du er ærlig om din indtægt og realistisk når det gælder det ønskede lånebeløb. Forskellige udbydere har også forskellige krav til deres låntagere, men de har alle sammen det til fælles, at de selvfølgelig kun låner penge ud til personer som har styr på deres økonomi.

Før at du ansøger om et lån på nettet, er det en god idé at få ryddet så meget op i din økonomi som muligt. Dette forbedrer din kreditvurdering og du sørger derfor at øge sandsynligheden for at din ansøgning godkendes. Husk derfor også at betale alle eksisterende regninger til tiden og få så vidt muligt eksisterende gæld ud af verden, da du på denne måde øger chancen for at du kan blive bevilliget et højere lån. 

Hvilke krav er der til mig som låner?

Alle låneudbydere er forskellige og hvor meget du kan låne afhænger af de forskellige låneudbydere. Det er altså derfor heller ikke ualmindeligt at din låneansøgning bliver afvist af den ene udbyder, men godkendt af den næste. Vælg derfor din låneudbyder med omhu, men giv ikke op hvis din ansøgning bliver afvist.

hurtige lån

Vær dog opmærksom på at det generelt er en god idé at passe på med at indsende alt for mange ansøgninger ind. Når udbydere foretager en kreditvurdering, kan de samtidig se hvor mange låneansøgninger du har søgt om inden for den sidste periode. Hvis de for eksempel kan se at du har søgt om 10 forskellige hurtige lån inden for den sidste uge, kan det hurtigt se ud som om, at du er desperat efter penge, og det er altså ikke et godt tegn. Ansøg derfor kun hos en eller to låneudbydere af gangen, og hvis disse bliver afvist, kan du med fordel vente et par uger før at du indsender endnu en ansøgning ind, for at forbedre dine chancer for at lånet bliver godkendt.

Når det så er sagt, er der et par generelle krav som stilles til dig, uanset hvilket låneudbyder du opsøger. Som hovedregel er det nok at du er fyldt 18 år, men hos nogle låneudbydere kræves det faktisk at du er fyldt 23 eller endda 25 år. Du skal derudover være dansk statsborger, have boet i landet i mindst 12 måneder og generelt have en god og fornuftig økonomi – det er desuden generelt ikke muligt at få hurtige lån på nettet hvis du står i RKI. Husk også på at kigge efter yderligere krav til dig som låner på din låneudbyders hjemmeside.

Er det gratis at betale lånet tilbage før tid?

Det er irriterende at afdrage på et lån i en længere periode hvis du finder ud af at du faktisk har råd til at indfri lånet før tid. Hvis du kommer ud for dette, kan du måske være interesseret i at indfri lånet før tid således at du ikke hænger på en masse renter og gebyrer hver måned. Stort set alle kviklån nu til dags tilbyder at du kan betale lånet tilbage før tid uden at det kommer til at koste dig ekstra. Dette er en klar fordel, da du på denne måde kan spare dig selv en masse gebyrer og ekstra omkostninger ved at indfri dit lån så snart at du har mulighed for det. Du kan selvfølgelig også vælge at afdrage med større månedlige beløb end aftalt for at få minimeret din gæld så meget som muligt.

Hvad hvis jeg ikke kan betale mit lån tilbage?

Desværre er der stadig rigtig mange som ender med at optage et kviklån som de reelt ikke har råd til og det kan hurtigt føre til store problemer. Selvom at du måske har optaget et forholdsvis lille lån, kan konsekvenserne stadig være store.

Hvis du oplever at du har finansielle problemer eller ikke har råd til at betale dit lån tilbage i en periode, er det derfor vigtigt at du kontakter din kreditor så hurtigt som muligt. Selvom at det kan være fristende at måske glemme alt om dit eksisterende lån og ignorere telefonen når den ringer, er det vigtigt at du er åben om din situation. I langt de fleste tilfælde vil din udbyder sikkert være forstående og vil med sandsynligvis tilbyde at du kan sætte dine afdrag på standby i en vis periode indtil at du igen har råd til at afdrage.