Lån hurtige penge i dag

Lån hurtige penge i dag

05/04/2018

I dag er der rigtig mange danskere som optager lån på nettet, og det skyldes blandt andet de hurtige udbetalingstider som låneudbydere tilbyder. Når du optager et lån på nettet i dag, har du som regel brug for at få pengene udbetalt relativt hurtigt. Hos langt de fleste udbydere vil du opleve at det ikke tager mere end et par få dage før at pengene går ind på din konto. Men dog er der også udbydere som faktisk er i stand til at gå i gang med at udbetale pengene til din konto netop efter at din ansøgning er accepteret. Uanset om du har brug for at lån 5000 eller 50.000 kr. i dag, er der ingen grund til at vente længere end nødvendigt. Læs med her for at finde ud af hvordan du finder de hurtigste lån på nettet.

Låneprocessen er hurtig og nem

I dag vil du opleve at stort set alle ansøgningsformularer foregår fuldstændig elektronisk via udbydernes hjemmeside. Det eneste du skal have klar er dit NemID, som også bruges til at underskrive en kontrakt med. Dette kan gøres enten via din computer, men flere og flere udbydere har også optimeret deres sider således at du kan ansøge via din mobiltelefon eller din tablet. Som regel vil du få mulighed for at bekræfte din kontrakt via dit elektroniske NemID, men i visse tilfælde kan du opleve at din udbyder sender dig en fysisk kontrakt med posten. Dette varierer fra udbyder til udbyder, så ønsker du at have din kontrakt fysisk i hånden, kan du altid anmode om denne hos din udbyder. Ellers kan du som regel hente den ned i PDF format og udskrive den selv. Dette sparer dig både en hel del tid og besvær, og gør at du kan få pengene hurtigt udbetalt til din konto.

Opgive alle dine oplysninger nøje

Et vigtigt trin når du ønsker at optage et lån via nettet er selve ansøgningsformularen, som foregår fuldstændig elektronisk som vi også nævnte ovenfor. Her er det vigtigt at du sørger for at alle oplysninger er korrekte, da eventuelle fejl kan resultere i at det tager længere tid at behandle din ansøgning. Du kan også komme ud for at du bliver nødt til at indsende din ansøgning på ny hvis din kreditor oplever at der er fejl i dine oplysninger. Derudover er det under alle omstændigheder vigtigt at du er ærlig, når du indtaster informationer om din indtægt og udgifter.

Hvis din låneudbyder mangler informationer om din situation eller har brug for at kontakte dig, er det vigtigt at de er i stand til at komme igennem til dig. Sørg derfor altid for at dobbelttjekke at du har indtastet dine kontaktoplysninger korrekt. Normalt har låneudbyderen ikke brug for at kontakte dig telefonisk hvis du har sørget for at alle dine oplysninger er korrekte, men dette kan variere fra udbyder til udbyder.

Søg så tidligt som muligt

At søge så tidligt på dagen forøger stærkt chancen for at du kan få pengene udbetalt samme dag. Langt de fleste udbydere i dag udbetaler dog ikke penge i weekender og på helligdage, så det kan godt betale sig at sørge for at ansøge om lånet tidligt på en ganske almindelig hverdag, hvis du har brug for pengene nu og her. I sådanne tilfælde vil du normalt opleve at din ansøgning bliver behandlet med det samme og at du får svar inden for et par timer.

Hvor hurtigt selve udbetalingen går afhænger dog af din bank. Som hovedregel kan man gå ud fra, at har du samme bank som din udbyder, er der stor chance for at du vil opleve at pengene tikker ind på din konto allerede samme dag. Dette afhænger dog også af hvilket tidspunkt på dagen du vælger at ansøge om lånet på. Har du for eksempel først fået bevilliget lånet efter kl. 16 på en hverdag, vil du som regel ikke opleve at pengene går ind før dagen efter.

Husk at sammenligne lånene

Når du ønsker at optage et lån på nettet, er det vigtigt at du sørger for at sammenligne de forskellige tilbud grundigt. Her skal du for eksempel også kigge på løbetiden på lånet som du er interesseret i. Med løbetid menes der ofte tilbagebetalingstiden. Det vil sige at hvis et lån har en løbetid på kun 30 dage, skal du altså sørge for at få pengene betalt tilbage inden for en måned. Hvor lang en løbetid du behøver eller kan få tilbudt, afhænger som regel af størrelsen på lånet. For eksempel kan du forvente at få tilbudt en længere løbetid hvis der er tale om et lån på over 15.000 kr., hvor du eventuelt kan få brug for at afdrage på lånet over flere måneder eller år.

Hvis du har valgt en kort løbeperiode og føler at du kunne få brug for at få denne forlænget, er dette oftest muligt hos de fleste udbydere på nettet. Det eneste du skal være opmærksom på, er at udbydere af sms lån som regel kræver at du betaler pengene tilbage inden for få uger. Af samme grund anbefales dette type lån ikke til personer som ikke har mulighed for at betale lånet tilbage inden for en relativ kort periode.

Med det sagt, er det dog muligt at få forlænget løbetiden på et mobilt lån, men dette kommer til at koste dig dyrt i renter og gebyrer. Hvis du derfor allerede på forhånd ved at du har brug for en større fleksibilitet, er det bedre at vælge et kviklån eller lignende, hvor du oftest selv kan styre hvor lang en løbeperiode du reelt har brug for.

Når du kigger på lån, skal du naturligvis også sørge for at tænke på selve prisen og omkostningerne som er involveret. Et lån er nemlig aldrig gratis. Før at du går videre med en ansøgning bør du derfor altid sammenligne de forskellige tilbud på nettet og ikke mindst kigge på de enkelte renter, for ikke at glemme andre omkostninger som kan være forbundet med lånet.

Related Videos