Lån trods RKI

Det er muligt at optage lån selvom man står i RKI, men betingelserne er en hel del dårligere da sandsynligheden for at du betaler pengene tilbage er forringede. Der findes dog flere udbydere på markedet som låner penge ud til folk som står i RKI, til trods for at dette indebærer en større risiko for dem. Det er vigtigt at du læser de forskellige krav grundigt igennem før at du optager et lån trods RKI.

Generelle krav

lån penge trods rkiVær opmærksom på at det ikke ualmindeligt at det kræves at der er gået 6 måneder til 1 år siden at du sidst blevet registreret i RKI. Jo ældre din gæld er, jo større sandsynlighed er der generelt for at du kan optage et RKI lån i dag.

Når du ansøger om et lån trods RKI, vil låneudbyderne vurderer sandsynligheden for at du betaler af på lånet som aftalt. Hvis du generelt har en god betalingsevne og er i fast arbejde, har du stadigvæk store muligheder for at optage et lån trods RKI. Der er dog ingen tvivl om at renterne på dit RKI lån generelt er højere end almindelige lån. Disse renter bliver som regel beregnet individuelt og afhænger af personen der ansøger. Hvis du dog har en god indtægt og lave daglige udgifter, vil du muligvis få tilbudt en lavere rente hvis du ønsker at lån penge trods rki.

Renter og ekstra gebyrer

Har du økonomiske problemer og ønsker at lån penge trods rki, er det uden tvivl dyrere at optage et lån end for personer som har en god indtægt. Grunden til dette er naturligvis at din låneudbyder løber en større risiko når de låner penge ud til dig. Kan de derfor se at du har en høj indtægt og lave udgifter, ved de at du uden tvivl vil være i stand til at betale pengene til dette. Når renterne udregnes bliver altså baseret på din nuværende økonomiske situation, din indtægt, alle dine udgifter og sidste gang du blev registreret i RKI.

Til trods for at du befinder dig i en svær økonomisk situation, bør du ikke altid bare acceptere det første og det bedste tilbud. Prøv at se om du kan forhandle med renten som du bliver tilbudt. Vær opmærksom og forberedt på at det langt fra er sikkert at du formår at opnå en bedre rente ved at forhandle dig frem, men det ved det ikke før at du prøver dig frem med at lån penge trods rki.

Andre afgifter

Der kan derudover komme afgifter i forbindelse med din søgning, og herudover kan du også forvente eventuelle fakturagebyrer og renter. Vær også opmærksom på at der kan forekomme andre omkostninger når du for eksempel foretager en indbetaling på dit RKI lån, samt administrationsgebyrer. Disse gebyrer kan hurtig blive rigtig høje hvis du ikke formår at betale dit lån af til tiden. Vær derfor sikker på at du kun opretter en betalingsperiode som du ved at du kan overholde hvis du ønsker at lån penge trods rki.

Hvordan kan jeg forbedre min økonomi?

Hvis du har gæld og synes at det generelt er svært at få det hele til at hænge sammen i din dagligdag, er der mange ting som du selv kan prøve og du behøver ikke lån penge trods rki. Husk på at gæld kan være en ond cirkel, og du bør aldrig ansøge om et nyt lån hvis du har eksisterende gæld, heller ikke selvom at din ansøgning bliver godkendt.

Start med at skaffe dig en komplet oversigt over både din indtægter og dine udgifter. Herefter kan med fordel udarbejde et budget som viser dig præcis hvor mange penge du har til rådighed. Hvis muligt kan du med fordel fjerne og slippe af med alle unødvendige udgifter. Det kan for eksempel være abonnementer som du alligevel ikke anvender og andet unødvendigt forbrug. Hvis du ikke allerede har det, kan du med fordel vælge at leve efter en madplan. På denne måde bruger du ikke unødvendige penge på mad, og du vil blive overrasket over hvor meget mad du egentlig kan spare i det lange løb.

For at få din gæld ud af verden kræver det også at du gør noget aktivt. Du kan derfor med fordel vælge at kontakte de forskellige virksomheder du skylder penge, og derved prøve at oprette en betalingsplan. Her er det vigtigt at du er ærlig om din situation. Beskriv din situation og forklar dem hvor du står. De er mest af alt interesserede i at få deres penge tilbage, så de vil uden tvivl gøre deres bedste for at hjælpe dig på vej.

Lån trods RKI

Selvom at det generelt ikke anbefales, er det stadig muligt at optage sms lån trods rki, kviklån trods rki og hurtig lån trods rki. Men det er som regel en rigtig dårlig idé at optage flere lån til at betale af på anden gæld. Oftest er det bare en ond cirkel og du ender med at havne og stifte yderligere gæld som du ikke kan betale af på. En af grundene til dette er at rki lån ofte er rigtig dyre.

Hvis du har hårdt brug for penge nu og her anbefales at du kontakter din bank for at få det bedste tilbud. De vil måske være i stand til at give dig et midlertidigt overtræk til det du står og skal bruge. Men de vil uden tvivl kræve at pengene bliver brugt fornuftigt nu hvor du allerede er registreret i RKI. Overvej derfor om du virkelig har brug for pengene og om det er besværet værd. Der er desuden heller ingen garanti for at du får et overtræk bevilliget. Det afhænger i den grad af din bank, og de har ret til at afvise dig.

Hvis du ønsker at optage et lån trods rki, er der mange overvejelser du skal foretage dig. Vigtigst af alt er om det er realistisk at betale lånet af til tiden. Husk på at et lån kan gøre det endnu sværere for dig at komme ud af RKI. Hvis du har andre månedlige udgifter kan det nemlig forlænge dine andre gældsposter, der er chance for at du ikke vil råd til at betale lige så meget af på dem som før. Det er også derfor at det altid anbefales at du får den nuværende gæld ud af verden først og fremmest.