Optag et billigt mobillån på nettet

Optag et billigt mobillån på nettet

05/04/2018

Med dagens mange forskellige udbydere, er det blevet nemmere at ansøge om et lån via mobilen end det nogensinde har været. I dag er det ikke længere et krav at du behøver at gå ned i banken og vente på at du kan få bevilliget et lån. I stedet vælger flere danskere at ansøge om nye sms lån hurtigt og nemt ved at udfylde en kort formular på udbyderens hjemmeside eller platform. Det er altså ikke så mærkeligt at så mange låntagere foretrækker denne metode.

Hvordan du bedst bærer dig an med at ansøge om et sms lån afhænger af om du ønsker at optage et nyt lån for første gang eller om du aldrig har prøvet at låne penge før. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du være opmærksom på at låneudbyderen først og fremmest vil foretage en kreditvurdering af din finansielle situation. Som regel foregår dette automatisk, men dette afhænger i den grad af din udbyder. Vi vil nedenfor hjælpe dig på vej til at finde det perfekte lån til dig.

Sådan foregår en kreditvurdering

For at låneudbyderen kan bevillige dig et lån, skal de først og fremmest have tilstrækkeligt med oplysninger fra dig. Det kræver altså at du oplyser dine personlige oplysninger om din økonomi og indtægt på låneudbyderens egen hjemmeside. Som regel kan man sige at eksisterende kunder hurtigere får svar, da de allerede befinder sig i udbyderens system.

Et du ny kunde og har aldrig optaget et sms lån før, skal du først udfylde en ansøgningsformular. Disse varierer fra udbyder til udbyder, men som hovedregel skal du angive dit navn, cpr-nummer og oplysninger om din finansielle situation. Derudover skal du selvfølgelig også inkludere det ønskede lånebeløb samt løbeperioden – hvor lang tid du ønsker at afdrage på lånet på. Som regel får du direkte svar med det samme, men dette kan igen variere fra udbyder til udbyder.

Svar og ansøgningsproces

Det tager som regel ikke mere end 2 timer før at du får svar på om din ansøgning er godkendt. Som regel kan du forvente at få svar enten via e-mail eller sms, men i visse tilfælde kan du også blive ringet op af din udbyder som kan kræve at du bekræfter din identitet og ansøgning. Hvis du ikke er eksisterende kunde, skal du også underskrive din kontrakt med dit NemID via låneudbyderens hjemmeside. Først når dette er gjort, kan udbyderen gå i gang med at udbetale pengene til dig. Som regel kan du forvente at der går et par dage før at de viser sig på kontoen, men det er heller ikke uhørt at visse lån faktisk går ind samme dag. Dette afhænger dog i den grad af selve lånevirksomheden samt din banks behandlingstider.

Hvis du allerede har optaget et lån gennem udbyderen, er det som regel ikke et krav at du behøver at underskrive din kontrakt med dit NemID endnu engang. Som regel kan du bare logge ind via din eksisterende brugerkonto, og indsende en ny ansøgning.

Hurtig udbetaling når du optager mobile lån

Hvis du har prøvet at ansøge om et almindeligt banklån, er du sikkert også klar over at du som regel ikke får pengene udbetalt før at der er gået op til 5 bankdage. Dette kan være en lang ventetid hvis man står og har brug for pengene nu og her. Har du derfor brug for pengene med det samme, er det oplagt at vælge et sms lån, som kan redde dig ud af en kritisk situation med de hurtige udbetalinger.

Bankens udbetalingstider

Grunden til at det som hovedregel tager en hel del længere tid for banken at udbetale et lån, er at deres ansøgningsproces også er meget længere og denne er ikke automatisk som på nettet. Først kan du kontakte din bank hvorefter en rådgiver som regel vil kræve et fysisk møde med dig. Det er her dit ansvar at indsamle tilstrækkeligt med information relateret til din økonomi, herunder din indtægt og udgifter. Derudover kan du ikke forvente at få svar med det samme. Som regel kan det tage flere dage før at banken giver dig besked på, om din ansøgning er godkendt eller ej, og først herefter kan de gå i gang med at udbetale pengene til dig.

Så hurtigt går det med et mobilt lån

Generelt anbefales det at du ansøger om det mobile lån så tidligt på ugen som muligt. Ansøger du derimod i en weekend, kan du ofte komme ud for at skulle vente på at din udbyder igen har åbent. Derudover er det også vigtigt at huske på at det kan tage noget tid at udbetale pengene til din konto, og ønsker du at de skal gå ind med det samme, er det nødvendigt at gøre det på en almindelig hverdag. Som regel udbetaler udbyderne nemlig ikke penge i weekenderne.

Når din ansøgning er blevet godkendt af den mobile lånudbyder, kan du som regel forvente at pengene står klar til brug på din konto inden for 3 hverdage – men nogle gange går det en hel del hurtigere. Husk også på at din udbyder ikke kan gå i gang med at udbetale lånet til dig før at du har underskrevet og bekræftet låneaftalen med dit digitale NemID.

Vælg det rette lån til dig

Der er ingen tvivl om at det kan virke svært at finde det rette sms lån for dig når du har så mange udbydere at vælge i mellem. Det er derfor af samme grund også vigtigt at du sørger for at give dig selv tilstrækkeligt med tid til at finde det perfekte lån til den perfekte pris. Heldigvis finder du masser af hjælp til dette på nettet.

Når du skal finde det absolut billigste lån på nettet, skal du først og fremmest tænke på renten og eventuelle faste omkostninger der er forbundet med lånet. Derudover spiller løbetiden også en rolle, da denne afgør hvor lang en periode du kan afdrage lånet i. Det er muligt at finde sms lån uden renter, men de forskellige afgifter og andre omkostninger involveret kan resultere i at lånet ender med at blive endnu dyrere. Det er altså vigtigt at tage sig tid til at sammenligne de enkelte lån på egen hån.

Related Videos